Taxi küldés mobil alkalmazás segítségével

Fedezze fel az új lehetőségeket.

As low as

praktikus mobilalkalmazás

Rendeljen taxit a mobilalkalmazáson keresztül.

Értesítés és ár kiszámítása

Információs SMS minden megrendeléshez.

Rendelési ár kiszámítása közvetlenül az alkalmazásban.

 

hatékonyság

Átfogó taxi menedzsment rendszer.

kötés nélkül

Nincs kezdeti befektetés.

További információ érdekli?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Tudjon meg többet termékeinkről

 A jármű regisztráció nélkül megrendelhető, személyes adatok kitöltése nélkül.

Könnyen telepíthető és könnyen használható. Négy nyelv érhető el. (EN, DE, HU, CS)

A pályázatokat logójával, márkájával és árlistájával láthatja el. Az alkalmazás automatikusan érzékeli a helyet, az ügyfél csak egy telefonszámot ír be és megrendelést küld. Minden kommunikáció biztonságos és megfelel a GDPR követelményeknek.

Itt töltheti le és tekintheti meg az ügyfélalkalmazást

Android   iOS

Az ügyfél SMS-értesítéseket kap minden egyes megrendelésről, információval rendelkezik arról, hogy megrendelését feldolgozták, a jármű úton van, és a jármű a helyszínen vár.

Az SMS tartalmazza a jármű becsült érkezési idejét és egy egyedi linket a jármű követésére. Az ügyfél egy taxit lát a térképen, amely a megállapodás szerinti helyre mutat.

Csak írja be, ahonnan és ahonnan taxival van szüksége, és kiszámolja közvetlenül az alkalmazás árát az út árára. Az ügyfél ezután kiszámíthatja az utazás árát a megrendelés benyújtása előtt.

Az Automonitoring diszpécser rendszer biztosítja a taxik hatékony kezelését és üzemeltetését. Magában foglalja az ügyfeleknek szánt mobil alkalmazásokat és a megrendelések egyszerű, hatékony leadását és elosztását szolgáló diszpécser rendszert.

A vezetőkkel folytatott kommunikáció és a megrendelések benyújtása elektronikusan történik, minden járműben van egy mobil eszköz, ahol az információk könnyen megjelennek, ahol a sofőr vezet, és a képernyőre kattintással megerősítik.

Alle Bestellungen werden automatisch gespeichert und Sie haben eine detaillierte Übersicht über Fahrer, Kilometerstand, Anzahl der Bestellungen, Preis…

Rendszer elkötelezettség és bemeneti költségek nélkül. Célunk, hogy olyan megoldást kínáljunk, amely biztosítja taxi szolgáltatásának hatékonyságát és elősegíti a további fejlesztést.

Folyamatosan fejlesztjük a rendszert, és új funkciókat bővítünk az ügyfelek igényei szerint.

hu_HUHU